The Medical Aesthetic Clinic

068-060-660, 069-278-403 Ру Ру Ro Ro En En

Corecția volumetrică a feței

Astăzi, de scăpat de ridurile  adânci de pe piele și de modificat volumul buzelor se poate de efectuat rapid și eficient. Medicina estetică modernă are un întreg arsenal de tehnici pentru corectarea non-chirurgicală a formelor faciale. Acestea sunt ​​injecții de diferite preparate biocompatibile pe bază de acid hialuronic (Stylage, Juviderm, Teosyal, Plureal etc.)

Modelarea non-chirurgicală a feței ne permite să eliminam ridurile adânci de pe fata, să îmbunătățim forma și volumul buzelor, să eliminăm asimetria buzelor, să efectuăm corecția volumetrică pomeților.  

Cheia succesului este alegerea corectă a filler-ului, luând în considerare particularitățile individuale ale pacientului.

Preparatele trebuie să fie  selectate în dependența de indicații: unele preparate sunt destinate pentru corectarea ridurilor superficiale, altele pentru corectarea ridurilor mai profunde, în unele cazuri este necesar de combinat aceste preparate.

În clinica ProEstetic sunt  prezente  preparatele  moderne pentru modelarea non-chirurgicală a feței care au fost utilizate în medicina estetică timp de mai mult de 5 ani și au rezultate excelente de utilizare. O mare varietate de filleri ne permite să luăm în considerare toate caracteristicile individuale ale pacientului și să obținem cele mai bune rezultate. La consultarea preliminară, medicul va examina fața pacientului, va evalua proporțiile și va sugera cea mai potrivită metodă și preparatul pentru corecție.

Doctorii clinicii au trecut o pregătire specială, cunosc tehnicile de introducere a tuturor tipurilor de filleri, au o experiență mare și practică aceste proceduri de mai mult de 15 ani.

Durata procedurii. Perioada de recuperare.

Procedura se efectuează în clinică (ambulator) și durează, de regulă, 30-40 de minute. Pentru anestezie se utilizează un gel special. Rezultatul este vizibil instantaneu, dar în decurs de 1-2 zile după procedură este posibilă umflarea ușoară. În funcție de tipul de medicament ales, rezultatul final poate dura între 6 luni și 2 ani.

Siguranța utilizării:

Un grad înalt de puritate a medicamentelor asigură siguranța și biocompatibilitatea completă cu țesuturile și fluidele corporale. Cu timpul, medicamentele sunt complet eliminate din organism.