The Medical Aesthetic Clinic

068-060-660, 069-278-403 Ру Ру Ro Ro En En

Lifting-ul facial non-chirurgical. SCULPTRA

Lifting-ul facial non-chirurgical. SCULPTRA (New Fill)

O procedură unică de la Clinica „Proestetic”! Efectul chirurgiei plastice fără incizii, fără cusături, fără o perioadă lungă de reabilitare!

În acest articol, aș dori să vă spun despre proprietățile unice și  posibilitățile nelimitate ale preparatului  pe bază de acid polilactic, care se numește SCULPTRA (New Fill).

Procedurile, cu utilizarea preparatului Sculptra au ocupat primul loc printre cele mai căutate și mai preferate proceduri de la Hollywood. Proprietățile sale unice oferă posibilități nelimitate în întinerirea feței și a gâtului, a liftingului facial și  modelării conturului. Acest medicament este cel mai puternic stimulator al fibrelor elastice si de colagen, iar această proprietate este folosită cu succes pentru formarea carcasului propriu al pielii, ceea ce produce liftingul facial și a gâtului. Aceasta proprietatea  poate fi folosită și  în scopuri profilactice, astfel  după procedura efectuată, procesul de ptoza facială (căderea feței) poate fi oprit pe 4-5 ani. La procedura corect efectuată, pielea nu numai se strînge, dar și devine mai densă, elastică și arată mult mai tânără. Sculptra este, de asemenea, folosită pentru a forma volumele necesare ale feței. Această proprietate a medicamentului este utilizată cu succes pentru a elimina cercurile întunecate sub ochi, formarea pomeților, alinierea spatelui nasului, etc. 

Mai mult de 10 ani de experiență cu acest medicament ne permite să afirmăm că procedura corect efectuată ne permite să obținem  întinerire timp de 10-15 ani. Avantajele acestei proceduri față de chirurgie plastică sunt: lipsa de incizii și cicatrici, reabilitare scurtă, posibilitatea de a forma volume necesare, o îmbunătățire semnificativă a calității pielii. Dacă comparăm această procedură cu fire de suspensie (Thread lifting)  pe bază de acid polilactic, aș dori să menționez capacitatea limitată a firelor de crea un volum, de a umple șanțul nazolacrimal. Alte fire (nu pe baza de acid polilactic) nu le luăm în considerare pentru că  acestea nu sunt suficient de capabile să stimuleze intinerire a pielii, de aceea folosul lor este sub semn de întrebare.

Aș dori să adaug că acidul polilactic este un medicament natural și complet biodegradabil, în administrarea lui corectă sunt excluse reacțiile adverse și complicații. Aș dori, de asemenea, să menționez că medicul trebuie să aibă pregătire specială și experiență în lucrul cu acest medicament. Efectul procedurii este destul de lung și durează până la 4-5 ani. Cu o corecție suplimentară după 2-3 ani, nevoia de chirurgie plastică poate fi amânată pentru mulți ani. Clinica noastra mai mult de 10 ani efectuează proceduri cu preparatul Sculptra. Experiența acumulată ne permite să afirmăm cu deplina responsabilitate că aceste proceduri pot fi considerate ca o alternativă la chirurgia plastică.

Dacă sunteți interesați în aceasta informație, puteți să vă înscrieți pentru o consultare gratuită sunând la tel. 022 63 97 99 sau 069 278 403.

Sau scrieți întrebările  pe  e-mail:  nina2003@hotmail.com